BE | NL

Schutting kopen?

Een schutting is niet alleen een manier om privacy te creëren, maar kan daarbovenop helpen om geluidsoverlast te verminderen. Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting voor uw voor- of achtertuin zijn er verschillende materialen en opties om uit te kiezen. In deze blog willen we het hebben over de voordelen van het kiezen van een houten schutting met geluidsisolerende eigenschappen, en specifiek de Sonowall van Sonomuro als voorbeeld.

Houten schuttingen zijn een populaire keuze vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Het is belangrijk om te weten dat niet alle houten schuttingen geluidsisolerende eigenschappen hebben. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de geluidsisolatie van een houten schutting te verbeteren.

Een van de opties is het kiezen van een houten schutting met een speciale geluidsisolerende tussenlaag. Dit soort schuttingen zijn ontworpen om geluid te absorberen en te verminderen. De Sonowall van Sonomuro is zo’n type schutting.

De Sonowall is een geluidsisolerende houten schutting die speciaal ontworpen is om geluid te absorberen en te verminderen. Het is een betaalbaar alternatief voor industriële geluidspanelen, en heeft als voordeel dat het beter past in de residentiële markt. De Sonowall is verkrijgbaar in drie verschillende versies: Reflective, Absorb en Double side Absorb.

De Sonowall Reflective is ontworpen om het geluid te weerkaatsen, de Sonowall Absorb is ontworpen om het geluid te absorberen, en de Sonowall Double side Absorb is ontworpen om geluid aan beide zijden van de schutting te absorberen. Alle versies van de Sonowall zijn ontworpen om geluidsoverlast te verminderen.

Een schutting met geluidsisolerende eigenschappen kan voordelen bieden voor zowel B2C- als B2B-klanten. Voor B2C-klanten kan een geluidsisolerende schutting zorgen voor meer privacy en een vermindering van omgevingsgeluiden zoals verkeer of buren. Voor B2B-klanten kan een geluidsisolerende schutting zorgen voor een vermindering van klachten van omwonenden of buren.

Bovendien is een houten schutting met geluidsisolerende eigenschappen esthetisch zeer aantrekkelijk. De natuurlijke uitstraling van het hout past goed in de meeste tuinen en kan bijdragen aan een warme en gezellige sfeer.

Een ander voordeel van het kiezen van een houten schutting met geluidsisolerende eigenschappen is de financiële besparing op de lange termijn. Hoewel een geluidsisolerende schutting misschien duurder lijkt dan een gewone houten schutting, kan het in werkelijkheid juist geld besparen. Het verminderen van geluidsoverlast kan de waarde van uw huis verhogen en kan bijdragen aan een betere nachtrust, waardoor uw gezondheid en productiviteit verbetert.

Ontdek hoe SonoMuro u kan helpen

Sonowall bij chalet

Ergernissen op de camping

Geluidsoverlast op campings kan een serieuze zorg zijn. De bronnen van deze overlast variëren van luidruchtige campingbezoekers tot hinderlijk verkeersgeluid en evenementen in de buurt.

Read More »

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg