BE | NL

Geluidsmuur Laten Plaatsen in Antwerpen

Welkom bij Sonomuro, dé specialist in het plaatsen van geluidsmuren in Antwerpen. Wij begrijpen dat elke stad uniek is en zijn trots op onze diepgaande kennis van Antwerpen en haar omgeving. 

Onze houten SonoWall geluidsmuren zijn hier een goede oplossing: Esthetisch, Efficiënt en Betaalbaar. De metalen NoiStop panelen zijn begroeibaar en kunnen zo goed geïntegreerd worden in bouwprojecten.

Met zijn historische architectuur en bruisende gemeenschap is Antwerpen een stad vol leven en energie. Onze lokale ervaring zorgt ervoor dat we de beste geluidsmuren bieden die niet alleen effectief zijn, maar ook passen bij de esthetiek van Antwerpen.

Waarom kiezen voor Sonomuro in Antwerpen?

  1. Lokale Expertise: Onze ervaring in Antwerpen zorgt voor een naadloze integratie van onze geluidsmuren in de lokale omgeving.
  2. Hoogwaardige Materialen: We gebruiken alleen de beste materialen die zorgen voor optimale geluidsdemping en duurzaamheid.
  3. Professionele Installatie: Ons team van professionals zorgt voor een snelle en vakkundige installatie in Antwerpen en omgeving.

Onze Diensten in Antwerpen

  • Analyse van de locatie
  • Ontwerp op maat
  • Professionele installatie via onze partners, tuinaannemers en hekwerkplaatsers
  • Onderhoud en service na installatie


Bent u in Antwerpen en zoekt u een betrouwbare partner voor het plaatsen van een geluidsmuur? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Andere projecten

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg