BE | NL

SonoMuro voor Burenlawaai

“Als buren kregen we te maken met onverwachte geluidsoverlast toen onze buren een speeltuig lieten plaatsen. Dag in dag uit hoorden we het geluid van de kinderen die in luidruchtig speelden en ons genot in de tuin leed daaronder. 

 

Maar toen ontdekten we de Sonowall Absorb geluidsmuur. We besloten het product te proberen en het resultaat was verbluffend. Het geluid werd mooi gedempt en we hadden weer rust in onze tuin. Ik ben echt onder de indruk van het product en raad het aan aan iedereen die te maken heeft met geluidsoverlast. De Sonowall heeft ons leven weer aangenamer gemaakt.”

Andy Lathouwers, Geel, België
Verkeerslawaai tegenhouden

Burenlawaai is een steeds groter wordende bron van ergernis bij mensen. We leiden allemaal drukke levens en als de momenten aangebroken zijn om even te genieten van wat rust zijn luidruchtige buren het laatste wat u nodig heeft!

 

Sind de Covid-pandemie merken we dat meer en meer mensen geconfronteerd worden met burenlawaai onder de vorm van exuberante feestende buren, zondagsmechaniekers, jonge kinderen die van de opwinding aan het zwembad lekker krijsen en dan op de trampoline springen… Met een geluidswand kunnen we lawaaioverdracht tussen buren drastisch inperken en zo de rust terugbezorgen die u verdient! 

Onze SonoWall geluidsabsorberende panelen dempen het geluid en de bijkomende absorptie zorgt voor meer akoestisch comfort, zeker in kleinere tuinen waar zo de nagalmtijd verkleint.

Andere oplossingen

Verkeerslawaai

Blaffende honden

Warmtepomp

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg