BE | NL

SonoMuro voor Camping

“Camping les Vernières ligt in La Bourboule F63. De camping biedt een groot aantal plaatsen voor campers en tenten en de mogelijkheid om in een comfortabele bungalow te verblijven.

Vakantiegangers die in bungalows of op standplaatsen dicht bij de drukke weg verbleven, klaagden regelmatig over het lawaai van de weg.” zegt Chalanché, directeur van de camping.

“Voordat we de SonoWall installeerden hadden we een veel hardnekkiger en luider geluid”, besluit hij. “In 2023 gaan ze de SonoWall nog verlengen met bijkomende 110 meter!”

De heer Chalanché – Algemeen Directeur Flower Camping les Vernières

Bekijk de video

Burenlawaai oplossing van Sonomuro

De camping- en hotelsector is booming, dit betekent een toenemende vraag naar plaats met als doel meer bezoekers te kunnen ontvangen. Camping- en hoteleigenaars moeten noodgedwongen vaker uitwijken naar plaatsen die meer blootgesteld zijn aan lawaaioverlast om hun gasten te ontvangen. Daarnaast zijn activiteiten in de camping zoals de bar, de petanque-baan of kinderopvang vaak een bron van lawaai dat van andere bugalows of plaatsen in de camping moet afgeschermd worden. Hetzelfde voor zwembadpompen, grote airco-installaties en afvalcontainers.

Tegelijk zien we een trend waarbij vakantiegangers gevoeliger zijn aan geluidsoverlast en steeds hogere eisen stellen aan de rust in hun vakantieverblijf. 

Sonomuro biedt oplossingen aan om verkeerslawaai, machine-lawaai en horeca lawaai in te dammen en heeft een solide ervaring bij vele campings in Frankrijk, het camping-land bij uitstek.

Andere projecten

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg