BE | NL

SonoMuro voor Carwash

De wasstraat is redelijk dichtbij een aanpalende verkaveling. Na enkele klachten uit de buurt hebben we besloten een oplossing te zoeken. Na wat online research kwamen we uit bij Sonomuro. Na een grondige analyse hebben ze een oplossing aangereikt. 

Om de overlast tot een minimum te herleiden hebben we naast de wasstraat een 3 meter hoge SonoWall geplaatst. Deze had een goed effect en ziet er niet industrieel uit, zodat buren niet op een metalen of betonnen constructie moesten kijken. De buurt was zo tevreden dat we een bedankje kregen van het buurtcomité

Carwash Total, Givet
SonoWall oplossing voor geluidsoverlast dubbelzijdig absorberend 1

Veroorzaakt u geluidsoverlast door het uitbaten van uw professionele carwash? 

 Als uitbater of eigenaar van een carwash bent u ook onderhevig aan de wetgeving omtrent burenlawaai. Om conflicten met buurtbewoners te vermijden of op te lossen, kan u een geluidsmuur installeren voor het dempen van geluid van de wasstraat en van de stofzuigerzone waar naast stofzuiger lawaai klanten de muziek luid zetten tijdens het stofzuigen van hun wagen!

 Sonomuro biedt een compleet productgamma aan, waardoor we steeds de meest pertinente en efficiëntste oplossing kunnen aanbieden. Ons professioneel team staat voor u klaar, ook in de meest complexe maatwerkprojecten.

Andere projecten

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg