BE | NL

SonoMuro voor Hondengeblaf

‘’Ik had altijd last van het geblaf van de hond van mijn buurman wanneer ik in mijn tuin aan het eten was. Ik heb dit besproken met mijn buurman en we hebben besloten om een Sonowall double side absorb te installeren. 

Wat een verandering! Het geluid van geblaf is sterk verminderd en ik kan nu ongestoord van mijn maaltijden genieten in mijn tuin. Ik ben zo blij dat we voor de Sonowall hebben gekozen. Dankjewel Sonomuro voor deze oplossing!”

Sjoerd van Haaren, Hapert, Nederland

Naast luidruchtige buren en op de trampoline spelende kinderen is hondengeblaf een grote ergernis bij vele mensen. Om overlast van blaffende honden tegen te gaan kan een geluidsmuur de nodige rust brengen door geblaf mooi te dempen tussen buren op hun terras of in hun tuin. Geluidsabsorberende panelen werken hier goed en zullen comfort brengen door het geluidsniveau naar benden te halen.

Onze SonoWalls zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties en hoogtes. Afhankelijk van de situatie tussen buren, de grootte van de tuinen en de omgeving kunnen wij de beste aanbeveling doen om de juiste configuratie van uw geluidsmuur uit te tekenen.

Andere projecten

Burenlawaai

Verkeerslawaai

Warmtepomplawaai

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg