BE | NL

SonoMuro voor Retail

“De vernieuwing van vele supermarkten maakt buren ongerust, door de groter wordende filialen alsook bijhorende parking faciliteiten. 

Ketens als Aldi en Super U hebben in hun streven naar goed nabuurschap op vele plaatsen gekozen pro-actief een geluidsmuur neer te zetten tussen de parking en tuinen van hun buren.”

Aannemer Pieter B.
Geluidsoverlast oplossing van Sonomuro voor Super U

Supermarkt ketens zijn de laatste jaren met een metamorphose bezig, waar alle winkels uitgebreid en vernieuwd worden. Daarbij hoort dikwijls een grotere en moderne parking. Om de buren van de winkels die dikwijls in druk bewoonde zones liggen te sparen hebben we bij deze nieuwe winkels een aantal SonoWalls mogen plaatsen. Het houten aspect van onze geluidsmuur is elegant en lijkt op een tuinafsluiting, wat veel aangenamer is voor de buren dan een metalen of betonnen geluidswand die plots in hun tuin staat. 

In het verlengde daarvan mochten we bij tankstations ook SonoWalls plaatsen en eveneens bij drive-in’s van fast-food restaurants waar op vrijdag en zaterdagavond veel aanschuivende klanten met luide muziek en motorgeluid de buren overlast bezorgen.

Onze natuurlijk ogende SonoWall zijn daar het perfecte product voor: een efficiente maar ook esthetische en budgetvriendelijke geluidswand!

Andere projecten

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg