BE | NL

SonoMuro voor Verkeerslawaai

‘’Ik heb altijd genoten van mijn tuin als een oase van rust en stilte. Helaas verstoorde het sluipverkeer in de buurt steeds vaker mijn rust. Ik was op zoek naar een oplossing en kwam toen de Sonowall tegen. 

Ik was verrast door hoe snel en eenvoudig de Sonowall geïnstalleerd kon worden en was nog meer verrast door het resultaat! Ik hoef me geen zorgen meer te maken over geluidsoverlast van het sluipverkeer en kan weer genieten van de rust en stilte in mijn tuin. 

Ik ben echt blij met mijn aankoop en zou de Sonowall aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve oplossing voor geluidsoverlast.”

Aurélie Lapierre Nantes, Frankrijk
Verkeerslawaai tegenhouden

Verkeerslawaai is één van de meest voorkomende geluidsproblemen waar heel veel mensen mee geconfronteerd worden. De straat die vroeger rustig was is nu een sluipweg geworden grenzend aan uw tuin en kleinere verkavelingen worden dichtbij steeds drukkere wegen gebouwd. Vrijwel iedereen ondervindt last van verkeerslawaai. Als dit lawaai komt van een straat of weg grenzend of dichtbij de tuin of terras, kan een geluidswand soelaas bieden. Voor de autosnelweg op 500 meter afstand gaat een geluidswand die niet aan de weg zelf staat niet werken, maar als het lawaai tussen 0-50m ver is van uw perceelgrens zal een geluidsscherm goed werken!

Onze SonoWall geluidsmuren zijn hier de oplossing om rust te creëren in uw tuin! Ontdek onze oplossingen of raadpleeg onze specialisten voor deskundig advies.

Andere projecten

Burenlawaai

Honden geblaf

Warmtepomplawaai

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg