BE | NL

Sonowall, jouw oplossing voor een rustgevende tuin.

Wat is jouw uitdaging?

Burenlawaai

Burenlawaai

Verkeerslawaai

Verkeerslawaai geluidshinder oplossing

Blaffende honden

Hondenlawaai oplossingen

Warmtepomp

Machinelawaai geluidsoverlast oplossing
Geluidsoverlast verminderen advies op maat

Michel Corbett, Managing Director van Sonomuro

Wie zijn wij?

Welkom bij Sonomuro, dé outdoor geluidsspecialist

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van geluidsoverlast in de buitenlucht. Van verkeerslawaai tot burenlawaai, wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor elk type geluidsoverlast.

Onze innovatieve Sonowall producten zorgen voor een akoestische schaduwzone waardoor u weer kunt genieten van uw tuin, terras of andere outdoor ruimte. Onze jarenlange ervaring in diverse sectoren zoals carwashes, campings, supermarkten en de bouwsector garanderen een efficiënte en doeltreffende aanpak.

Wilt u meer weten over hoe wij uw geluidsoverlast kunnen oplossen?

Onze geluidsisolerende producten

Sonowall Reflective

Sonowall Absorb

''De SonoWall overtreft zelfs het resultaat van sommige industriële geluidsmuren''

Ontdek de geluidsdempende kracht van SonoWall-panelen!

Met resultaten die ver boven de industriestandaard uitstijgen, boekte de SonoWall in een onafhankelijk akoestisch labo een bruto geluidsvermindering van -34dB (RW), waardoor een halvering van het geluid wordt ervaren. De resultaten werden getest volgens de index voor geluidsvermindering ISO 140-3. Grafieken tonen zelfs dat SonoWall het resultaat van sommige industriële geluidsmuren overtreft. Neem contact op met onze offerte service en ontdek hoe SonoWall jou kan helpen!

Wat is jouw uitdaging?

Verkeerslawaai

Stilte en privacy in je tuin met SonoMuro! Stop de overlast van verkeerslawaai met onze geluidsdempende panelen. Bij SonoMuro kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte oplossing.

Burenlawaai

Geniet van je tuin met SonoMuro! Stop de overlast en ongemakken van burenlawaai met onze geluidsdempende panelen. Bij SonoMuro kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte oplossing.

Industrieel lawaai

Rust en stilte in je tuin met SonoMuro! Stop de overlast van industrieel lawaai met onze geluidsdempende panelen. Bij SonoMuro kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte oplossing.

Warmtepomp geluidsoverlast

Geniet van een koel en stil tuin met SonoKit! Stop de overlast van warmte en zwembadpompen met onze geïsoleerde kasten. Bij SonoMuro kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte oplossing.

Oplossingen

Burenlawaai

Burenlawaai

Verkeerslawaai

Verkeerslawaai geluidshinder oplossing

Warmtepomplawaai

Machinelawaai geluidsoverlast oplossing

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg