BE | NL

Sonowall

De residentiele geluidsmuur

Sonokit

De oplossing voor geluidsoverlast van pompen

Noistop

De natuurlijke geluidsmuur

PileBYG

De ecologische geluidsmuur

Sonowall

De residentiele geluidsmuur

Sonokit

De oplossing voor geluidsoverlast van pompen

Sonofence

De akoestische werfafsluiting

Decowall

De decoratieve steenkorf

Uw partner voor geluidsproblematiek bij

Is geluidsoverlast een uitdaging voor uw bouwproject?

SonoMuro biedt professionele oplossingen op maat voor verkeerslawaai, burenlawaai, industrieellawaai en meer.

Onze experts hebben jarenlange ervaring met het aanpakken van verschillende soorten geluidsoverlast en bieden u een gratis adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek zullen we uw specifieke situatie analyseren en een op maat gemaakte oplossing voorstellen.

Onze producten zijn specifiek ontworpen om geluidsoverlast te verminderen en zijn esthetisch, doeltreffend en betaalbaar. Onze Sonowall is bijvoorbeeld perfect voor verkeerslawaai door de reflectie van het geluid bij plaatsing dicht bij de geluidsbron.

Geluidsoverlast verminderen advies op maat

Michel Corbett, Managing Director van Sonomuro

Wie zijn wij?

Welkom bij Sonomuro, dé outdoor geluidsspecialist

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van geluidsoverlast in de buitenlucht. Van verkeerslawaai tot burenlawaai, wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor elk type geluidsoverlast.

Onze innovatieve Sonowall producten zorgen voor een akoestische schaduwzone waardoor u weer kunt genieten van uw tuin, terras of andere outdoor ruimte. Onze jarenlange ervaring in diverse sectoren zoals carwashes, campings, supermarkten en de bouwsector garanderen een efficiënte en doeltreffende aanpak.

Wilt u meer weten over hoe wij uw geluidsoverlast kunnen oplossen?

Een op maat gemaakte oplossing voor elke uitdaging

Geluidsoverlast buren op camping

Stilte en privacy in je tuin met SonoMuro! Stop de overlast van verkeerslawaai met onze geluidsdempende panelen. Bij SonoMuro kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte oplossing.

Burenlawaai

Geniet van je tuin met SonoMuro! Stop de overlast en ongemakken van burenlawaai met onze geluidsdempende panelen. Bij SonoMuro kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte oplossing.

Industrieel lawaai van machinerie

Rust en stilte in je tuin met SonoMuro! Stop de overlast van industrieel lawaai met onze geluidsdempende panelen. Bij SonoMuro kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte oplossing.

Geluidsoverlast van generator

Geniet van een koel en stil tuin met SonoKit! Stop de overlast van warmte en zwembadpompen met onze geïsoleerde kasten. Bij SonoMuro kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakte oplossing.

Taal en regio instellen

Internationaal

België

Frankrijk

Nederland

Duitsland

Oostenrijk

Zwiterland

Luxemburg